Diverse

Brudekjoler kjøpt i en annen brudesalong taes i mot for vask, stryk + småreparasjoner, pris fra kr. 1.000,- – kr. 2.000,- (ikke brudekjoler i ekte silke).  Prisen vil være forskjellig alt etter som hvor mye jobb det er med brudekjolen; hvor skitten den er og hvor mye som det er å reparere på den.

Tilpasning av brudekjoler kjøpt i en annen brudesalong, pris kr. 600,- – kr. 2.000,-.  Når det gjelder for bruder som feks. har lyst til å få fjernet slep på brudekjolen (klipping i stoffet), tar vi IKKE på oss dette oppdraget, og dette gjelder også for opplegg/klipping av materialet chiffon.  Bruder anbefales da å kontakte den brudesalongen som de kjøpte denne brudekjolen i.  Vi har også kontakt med en flink skredder som holder til på Amfi Moss, Daniel`s Systue – mobil: 455 63 609.  Vi kan anbefale han for mere kompliserte syoppdrag.

Når det gjelder kopi brudekjoler kjøpt av uatoriserte internettforhandlere, taes ikke disse i mot hverken for vask eller søm.  Dette er generelt brudekjoler med dårlig stoff kvalitet, men også sømmer og pynt som heller ikke er slik som det skal være på en kvalitets brudekjole.

Hvis man har kjøpt brudekjole i en annen brudesalong, og om man av ulike årsaker vil sette inn korsettrygg istedet for glidelås, er prisen for dette kr. 1.500,- eksklusiv stoff som kunde skaffer selv etter vår veiledning/anbefaling.  Dette er en litt større og pirkete jobb, glidelås fjernes og brudekjolen åpnes opp i kjolestoff og fòr.  Så blir alle deler sydd (bakstykke i ryggen med spiler, snørebånd og hekter til snøring).  Alt blir først satt inn med knappenåler, tråkles for hånd og tilslutt maskinsøm.  Vi gjør da denne jobben, som vil ta en arbeidsdag, inklusiv tråd og spiler i bakstykke i ryggen.  Tilslutt stryker vi over brudekjolen før den blir pakket inn og klar for avhenting for kunde.  Vi sjekker samtidig også om pynt på brudekjolen sitter bra, og eventuelt om den trengs andre småreparasjoner.

Et eksempel på en slik omgjøring av en brudekjole sees på disse bildene.  En ubrukt Romantica prinsessekjole med tyll og bolero til en pris til kunde for kun kr. 5.000,-.  Brudekjolen var opprinnelig med glidelås og pynteknapper, men vår flotte brud som falt for denne brudekjolen, fikk ikke igjen glidelåsen.  Vi spratt ut glidelås, pynteknapper, delte kjolestoffet og fòret og satte inn bakstykke med spiler, hemper og snøring.  Nå kunne brudekjolen «åpnes» opp og vår brud kunne snøre på seg kjolen helt tilpasset til hennes kropp.  Dette kan vi også gjøre med andre brudekjoler som bruder faller for og vil kjøpe, men ikke får igjen glidelåsen.

001003004

 

Vi er fullt ut inneforstått med at det ikke er alle bruder som har råd til brudekjoler fra kr. 15.000,- og oppover.  Til enhver tid har vi et stort stativ med brudekjoler, noen brukt 1 gang men like flott, mens andre er ubrukte, til max pris kr. 5.000,-.  Eventuelle ønskede tilpasninger og vår brudekjolepose er eksklusiv i prisen for brudekjoler med priser opptil kr. 5.000,-.

Brudekjole- og selskaps/ballkjolene vi har inne i vår brudesalong nå kommer blant annet i fra Eternity Bride, SpecialDay, Cabotine Novia, Gino Cerutti, Bianco Evento og tidligere brudekjoler fra St.Patrick, Agnes Bridal og Romantica of devon.

Vi har også et stort utvalg av det viktige tilbehøret til brud som spileunderskjørt, tiaraer og hårpynt, brudeslør, ringpute, stay up strømper, brudebelter, strømpebånd, dobbelt hjerteparaply for brud og brudgom «just married», sløyfer til katt/hund med Swarovski krystaller, nåler for oppheng av slep til brudekjole osv.

Brudebelte og tiaraer fra Richard Designs.  Strømpebånd fra Poirier.

002VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W

 

 

VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W

VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W014

http://www.eternitybridal.com

http://www.richard-designs.com

http://www.cabotine.es

http://www.ginocerruti.com

http://www.bianco-evento.com

http://www.poirier.nl

BRUDEKJOLEFASONGER.

brudekjolefasonger3brudekjolefasonger2brudekjolefasonger1

BRUDEKJOLE «NECKLINES»

brudekjolefasonger

Ikke kjøp brudekjolen din på nettet.

Når tilbud er for gode til å være sanne, er de nesten alltid det.  Også hvis man kommer over at man kan få brudekjolen «skreddersydd» for en billig penge.  Kort fortalt, er det meste feil ved disse brudekjolene, og bildet som vises på nettet, er ofte stjålet fra original produsents nettsider, og man får en brudekjole som ligner lite på bildet man har sett og bestilt etter.  Dette er også ulovlig å bruke andres bilder uten tillatelse, og i verste fall blir brudekjolen stoppet i tollen på flyplassen, brudekjolen beslaglagt, man får ikke pengene tilbake, men kan i ytterste konsekvens føre til en høy straffetoll.  Man er også med på å støtte kriminell virksomhet.  På bildet under er et typisk tilfelle av hva man får når man kjøper brudekjolen sin av uatoriserte netthandlere.  Bildet til venstre viser original brudekjolen til Eternity Bride, som har vært en bestselger hos dem, og også mye kopiert og deres bilder ulovlig brukt.  Kjøp alltid din brudekjole i en brudesalong, du får god hjelp og fagkunnskap og du får en brudekjole fra original merket.  Brudekjolen er din viktigste kjole i livet, og er den perfekt, så blir også bryllupsdagen det!

bbsa

http://www.facebook.com/BridesBewarebbsa1

http://www.facebook.com/BridesBeware