Velkommen

D5269AC396

Velkommen til Brudesalongen Prinsesse for en dag – din totalleverandør av flotte brudekjoler i alle størrelser og fasonger, og med det viktige tilbehøret som brudeslør, tiaraer og annen hårpynt, stay up brudestrømper, strømpebånd, ringputer, dobbel hjerte brudeparaply osv.  Godt utvalg også til brudepike, brudgom og gjestene.

Begynn din «reise» hos oss til en av livets største og viktigste dager, og vi lover deg en flott og hyggelig opplevelse, med førsteklasses service og oppfølging og god fagkunnskap når du som brud skal bestemme deg for den viktigste kjolen i ditt liv; brudekjolen!  Vi serverer deg og dine kaffe, te, forfriskninger og sjokolade.  Du får også med deg en prinsessepose med reklamemateriell fra oss, litt info og fra andre aktører som er med på å gjøre bryllupsdagen deres perfekt.  For første gangs prøving av brudekjole anbefales det å sette av ca. 3 timer, og med avtaler vi kan gjøre både på dag, ettermiddag og kveld, kan du som brud komme hit når du har tid og overskudd til det.  Som brud, ta gjerne med deg mor, forlover el. på prøvetimen.  Maks 3 gjester.   For at brudekjolene våres skal holde seg mest mulig rene og flekkfri for alle, oppfordres det til at man sminker seg litt forsiktig før prøving, og vi ser aller helst at foundation, brunkrem og leppestift droppes.  Det bes også om at armbånd og klokker taes av før prøving av brudekjoler.  Dette gjelder spesielt når man prøver blonde,  tyll og chiffon brudekjoler, da disse har tynne og skjøre stoffer som det er lett å få rifter i hvis man har på armbånd og klokker.   Les videre på våre sider og ta en titt i billedgalleriet over brudekjoler og selskapskjoler, et lite utvalg der, og kom til våres brudesalong for å se alle våre kjoler!

 Flere kunder har dessverre de siste årene begynt å bruke brudesalonger som et «prøverom» for å finne sin drømmebrudekjole, for så og senere å kjøpe en kopikjole på nett eller privat, har vi nå måtte se nødvendigheten av å ta et gebyr for brudekjoleprøving.  Dette har frem til nå vært gratis, men fra og med 1.6.2019 vil det koste kr. 300,- for brudekjoleprøving 1. gang.  Dette gebyret vil bli trukket fra hvis kunden velger å kjøpe eller leie sin brudekjole i vår brudesalong.

5006595_1_KELSOPrettyMaidsFG074glisy-cabotine4318Y6087U_l_xf7013C_l_xf7027B_l_xf  6086K_l_xf6097C_l_xf6115H_l_blueD5338-F-300x450 bianco-evento-bridal-dress-cecile-_1__1bianco-evento-bridal-dress-aurelia-plus-_1_

 

bianco-evento-bridal-dress-heidi-_1_ bianco-evento-bridal-dress-sabrina-_1_

Hjertelig velkommen til vår brudesalong, til bruden, brudgommen og gjestene, og sammen skal vi finne den perfekte brudekjolen og bryllupsantrekket!

AC45614775eternityprom49A

 

4537L