Diverse

Brudekjoler kjøpt i en annen brudesalong taes i mot for vask, stryk + småreparasjoner, pris fra kr. 1.000,- – kr. 1.200,- (ikke brudekjoler i ekte silke).  Prisen vil være forskjellig alt etter som hvor mye jobb det er med brudekjolen; hvor skitten den er og hvor mye som det er å reparere på den.

Vi er fullt ut inneforstått med at det ikke er alle bruder som har råd til brudekjoler fra kr. 15.000,- og oppover.  Til enhver tid har vi et stort stativ med brudekjoler, noen brukt 1 gang men like flott, mens andre er ubrukte, til max pris kr. 5.000,-.   Brudekjolepose er eksklusiv i prisen for brudekjoler med priser opptil kr. 5.000,-, men kan kjøpes i tillegg for kr. 300,-.

Brudekjole- og selskaps/ballkjolene vi har inne i vår brudesalong nå kommer blant annet i fra merkene Eternity Bride, Gino Cerutti, Bianco Evento, Richard Designs. 

Vi har også et stort utvalg av det viktige tilbehøret til brud som spileunderskjørt, tiaraer og hårpynt, brudeslør, ringpute, stay up strømper, brudebelter, strømpebånd, dobbelt hjerteparaply for brud og brudgom «just married», sløyfer til katt/hund med Swarovski krystaller, nåler for oppheng av slep til brudekjole osv.

kb_87_002_kb_87_002_01
Vakre strømpebånd fra den Nederlandske brudetilbehørs leverandøren: Poirier – Med og uten medaljonger!

kb_35_kb_35_002_01KB_34_002_01kb_32xl_kb_32xl_002_01KB_31XL_002_01

UMH_JM_002_01
Stilige paraplyer som sikrer at en regnværsdag på bryllupsdagen ikke skal få ødelegge den store dagen! Dobbelt hjerteparaply med teksten: «Just married» og vanlig størrelse på parapy med teksten: «You are my sunshine» Bryllupsparaplyer fra Poirier!

UM_SU_002_01

 

Tiaraer og brudebelter fra http://www.richard-designs.uk

VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W014

Soft, 1 lags brudeslør med rosa blomster, 280 cm fra http://www.poirier.nl

s414_280_1_soft_206_s414_280_002_04

 

 

ETERNITY  BRIDAL og ART  COUTURE: Vi har fortsatt endel vakre brudekjoler fra denne kvalitets bevisste engelske brudekjole leverandøren, men nye brudekjoler, eller i andre størrelser kan ikke lengre skaffes.  Dette firmaet opphørte i 2023, og følgelig er heller ikke deres websider lengre operative😪

http://www.richard-designs.com

http://www.ginocerruti.com

http://www.bianco-evento.com

http://www.poirier.nl

BRUDEKJOLEFASONGER.

brudekjolefasonger3brudekjolefasonger2brudekjolefasonger1

BRUDEKJOLE «NECKLINES»

brudekjolefasonger

Ikke kjøp brudekjolen din på nettet.

Når tilbud er for gode til å være sanne, er de nesten alltid det.  Også hvis man kommer over at man kan få brudekjolen «skreddersydd» for en billig penge.  Kort fortalt, er det meste feil ved disse brudekjolene, og bildet som vises på nettet, er ofte stjålet fra original produsents nettsider, og man får en brudekjole som ligner lite på bildet man har sett og bestilt etter.  Dette er også ulovlig å bruke andres bilder uten tillatelse, og i verste fall blir brudekjolen stoppet i tollen på flyplassen, brudekjolen beslaglagt, man får ikke pengene tilbake, men kan i ytterste konsekvens føre til en høy straffetoll.  Man er også med på å støtte kriminell virksomhet.  På bildet under er et typisk tilfelle av hva man får når man kjøper brudekjolen sin av uatoriserte netthandlere.  Bildet til venstre viser original brudekjolen til Eternity Bride, som har vært en bestselger hos dem, og også mye kopiert og deres bilder ulovlig brukt.  Kjøp alltid din brudekjole i en brudesalong, du får god hjelp og fagkunnskap og du får en brudekjole fra original merket.  Brudekjolen er din viktigste kjole i livet, og er den perfekt, så blir også bryllupsdagen det!

bbsa

http://www.facebook.com/BridesBewarebbsa1

http://www.facebook.com/BridesBeware