Velkommen

D5269D5278AC396

Velkommen til Brudesalongen Prinsesse for en dag – din totalleverandør av flotte brudekjoler i alle størrelser og fasonger, og med det viktige tilbehøret som brudeslør, brudesko, tiaraer og annen hårpynt, stay up brudestrømper, strømpebånd, ringputer, dobbel hjerte brudeparaply osv.  Godt utvalg også til brudepike, brudesvenn, brudgom og gjestene.

Begynn din «reise» hos oss til en av livets største og viktigste dager, og vi lover deg en flott og hyggelig opplevelse, med førsteklasses service og oppfølging og god fagkunnskap når du som brud skal bestemme deg for den viktigste kjolen i ditt liv; brudekjolen!  Vi serverer deg kaffe, te, forfriskninger og sjokolade.  Du får også med deg en mappe med reklamemateriell fra oss, litt info og fra andre aktører som er med på å gjøre bryllupsdagen deres perfekt.  For første gangs prøving av brudekjole anbefales det å sette av ca. 3 timer, og med avtaler vi kan gjøre både på dag, ettermiddag og kveld, kan du som brud komme hit når du har tid og overskudd til det.  For at brudekjolene våres skal holde seg mest mulig rene og flekkfri for alle, oppfordres det til at man sminker seg minimalt  før prøving, og vi ser aller helst at foundation, brunkrem og leppestift droppes.  Det bes også om at armbånd og klokker taes av før prøving av brudekjoler.  Dette gjelder spesielt når man prøver blonde- og tyllbrudekjoler, da disse har tynne og skjøre stoffer som det er lett å få rifter i hvis man har på armbånd og klokker.   Les videre på våre sider og ta en titt i billedgalleriet over brudekjoler og selskapskjoler, et lite utvalg der, og kom til våres brudesalong for å se alle våre kjoler!  Prøvetime for brudekjoleprøving hos oss er gratis!

5006595_1_KELSOPrettyMaidsFG074glisy-cabotine4318Y 3421J

Hjertelig velkommen til oss til bruden, brudgommen og gjestene, og sammen skal vi finne den perfekte brudekjolen og bryllupsantrekket!

AC45614775eternityprom49A

 

4537L

 

annabel